Gästrike Vatten AB är ett VA-bolag med ansvar för vatten och avlopp i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi arbetar för att långsiktigt trygga en god dricksvattenförsörjning och miljöanpassad avloppshantering och vara en framstående aktör i framtidsfrågor. Vi är idag cirka 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och gott affärsmannaskap.

 

Vi söker en Processtekniker dricksvatten, placeringsort Hofors

- tillsvidareanställning heltid

 

Vi befinner oss i en spännande utveckling och söker fler medarbetare. Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar!
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka. På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord - trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som processtekniker för dricksvatten hos oss på Gästrike Vatten utför du tillsyn, skötsel, underhåll samt förbättringar och bidrar i arbetet till att utveckla våra processer och anläggningar. Du ingår i ett flexibelt arbetslag med många olika arbetsuppgifter. Du arbetar brett med VA-frågor och några huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Övervakning och styrning av våra anläggningar och processer.
  • Tillsyn, skötsel, underhåll, felsökning och förbättringar på VA-anläggningar.
  • Driftoptimering av våra processer.
  • Provtagning av vatten och driftanalyser.
  • Framtagning av driftinstruktioner och sammanställning av driftstatistik.

Beredskap kan ingå i tjänsten.


Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt eftergymnasiala studier på två år eller motsvarande erfarenhet som säkerställer relevant faktakunskap eller YH-utbildning mot VA alt process. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustrin, driftövervakning och underhållsarbete. Erfarenhet från reningsverk, vattenverk och kvalitetsarbete är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt god datorvana, främst av Office-paketet och erfarenhet från övervakningssystem. Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande av kunder och medarbetare. Du har intresse, vilja och förmåga att uppnå resultat och du anstränger dig för att hitta lösningar. Vidare är du noggrann och kreativ samt tar initiativ till aktiviteter. Du trivs att arbeta självständigt likväl som i grupp där du kan utbyta kunskaper och erfarenheter med andra. Vi erbjuder ett intressant arbete med stort eget ansvar, omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas för dig som tycker om att förbättra både teknik, kvalitet och laganda.

Arbetsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas liksom individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Placeringsort Hofors. Gästrike Vatten strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan

Skicka ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk till nyttjobb@gastrikevatten.se
Ange ref: Processtekniker Vatten, Hofors i ansökan. Sista ansökningsdag är 2018-03-11.

För mer information kontakta

Johanna Harrysson (enhetschef dricksvatten), telefon 026-17 51 47, johanna.harrysson@gastrikevatten.se
Benny Söderlund (facklig representant Vision), telefon 026-17 51 02, benny.soderlund@gastrikevatten.se
Gertrud Edström (HR-strateg), telefon 026-17 51 07, gertrud.edstrom@gastrikevatten.se
 
Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 
Sidan skapad 2018-02-13 16:36:58
Senast ändrad 2018-02-15 10:24:04