Gästrike Vatten AB är ett VA-bolag med ansvar för vatten och avlopp i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi arbetar för att långsiktigt trygga en god dricksvattenförsörjning och miljöanpassad avloppshantering. Vi är idag cirka 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och gott affärsmannaskap. Välkommen att bli en av oss!

 

Vi söker en Kommunsamordnare

 

Vi befinner oss i en spännande utveckling och söker fler medarbetare. Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar!
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka. På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord - trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Som kommunsamordnare arbetar du övergripande med VA-frågor i samhällsplaneringen i en nära dialog med våra ägarkommuner. Löpande arbete består av att identifiera behov av och samordna aktiviteter, vara beställare av uppdrag internt och ta fram yttrande på samråd, remisser och utredningar. Du ansvarar för arbetet med att anpassa och förändra verksamhetsområdet för VA utifrån behov och krav av VA-tjänster. Du ansvarar även för samordning av övergripande planer samt deltar i externa nätverk såsom tillväxtråd och VA-grupp. 
 
I tjänsten ingår även att ta fram förslag till kort- och långsiktig prioritering i verksamhetsplaner och budget för att utveckla och anpassa VA-infrastrukturen till samhällsutvecklingen i ägarkommunerna. Du rapporterar till vd eller Ledningsgrupp, beroende på arbetsuppgift. Föredragande till styrelserna kan förekomma. Arbetet är fritt med stort inflytande och ansvar.


Kvalifikationer

Du har för arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning eller motsvarande och har erfarenhet av arbete inom samhällsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram beslutsunderlag och rapporter till styrelse eller företagsledning samt föra dialog med näringsliv. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana, främst av Office-paketet. Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person trivs du med att arbeta målinriktat och du drivs av att arbeta för förbättringar, både för den egna verksamheten som för kunderna. Du planerar, organiserar och prioriterar effektivt och håller tidsramar. Du slutför dina åtaganden och följer upp resultat. Du har förmågan att se sammanhang och verksamheten i ett helhetsperspektiv och på så sätt prioritera rätt frågor. Din förmåga att väga samman komplex information för att kunna prioritera och göra korrekta avvägningar är god. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa nya kontakter


Arbetsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Gävle. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Gästrike Vatten strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan

Skicka ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk till nyttjobb@gastrikevatten.se
Ange ref: Kommunsamordnare 2017 i ansökan. Sista ansökningsdag 2017-11-26.
Vi utgår från Gästrike Vattens jämställdhets- och mångfaldspolicy vid rekrytering.

För mer information kontakta

Sara Larsson (Kommunsamordnare) tfn 026-17 51 37, sara.larsson@gastrikevatten.se
Malin Delin (SACO) tfn 026-17 51 19, malin.delin@gastrikevatten.se
Gertrud Edström (HR-strateg) tfn 026- 17 51 07, gertrud.edstrom@gastrikevatten.se
 
Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.PDF: Kommunsamordnare
 
Sidan skapad 2017-11-02 20:04:34
Senast ändrad 2017-11-02 20:09:17