Gästrike Vatten AB är ett VA-bolag med ansvar för vatten och avlopp i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi arbetar för att långsiktigt trygga en god dricksvattenförsörjning och miljöanpassad avloppshantering. Vi är idag cirka 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och gott affärsmannaskap. Välkommen att bli en av oss!

 

Vi söker en Underhållstekniker, Ledningsnät med placering Östhammar

 

Vi befinner oss i en spännande utveckling och söker fler medarbetare. Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar!
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka. På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord - trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Som underhållstekniker, ledningsnät på Gästrike Vatten arbetar du med att säkra och underhålla distributionen av dricksvatten och spillvatten både vad gäller kvalitet och kvantitet. Du utför förebyggande och avhjälpande underhåll, en kombination av teknik och miljö för att säkra leveransen av vårt viktigaste och känsligaste livsmedel.
Du arbetar med att kontinuerligt och aktivt förbättra våra processer och arbetssätt.
I rollen ingår dessutom bland annat läcksökning, driftövervakning, leda entreprenörer och att delta i projekt.
Arbetet utförs både vid dator och utomhus. Du kommer att ha en hel del kundkontakt och är Gästrike Vattens ansikte utåt. Beredskap ingår i tjänsten. Arbetsuppgifter som är fysiskt krävande förekommer.


Kvalifikationer

Du bör ha en gymnasie-/YH-utbildning med inriktning mot VA alternativt anläggning eller motsvarande med minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift och god datorvana. Tjänsten kräver B-körkort, gärna även E-körkort.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgift, har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann. Du planerar, organiserar och prioriterar effektivt och håller tidsramar och är en god problemlösare. Du sätter kunden i fokus och kan förmedla information på ett trevligt och tydligt sätt.


Arbetsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas liksom individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Placeringsort Östhammar. Gästrike Vatten strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.


Ansökan

Skicka ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk till nyttjobb@gastrikevatten.se
Ange ref: Underhållstekniker Östhammar i ansökan. Sista ansökningsdag 2017-11-30.
Vi utgår från Gästrike Vattens jämställdhets- och mångfaldspolicy vid rekrytering.


För mer information kontakta

Mikael Ahlbom (sektionschef Drift Syd) 026-17 51 86, mikael.ahlbom@gastrikevatten.se
Benny Söderlund (Vision) tfn 026-17 51 02, benny.soderlund@gastrikevatten.se
Gertrud Edström (HR-strateg) tfn 026- 17 51 07, gertrud.edstrom@gastrikevatten.se
 
Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.PDF:Underhållstekniker Ledningsnät Östhammar »