Tältmöte i Råbacka

Informationsträff i Råbacka/Tjärnäs, Hofors

Vädret var verkligen inbjudande i Råbacka den här hösteftermiddagen när Gästrike Vatten bjöd in de boende i Råbacka/Tjärnäs till en  informationsträff angående det pågående arbetet med vatten- och spilledningar i området.

Många tog chansen att besöka oss och ställa frågor samt sätta sig in i var arbetet pågår just nu samt hur det påverkar just deras fastighet.

Pekka Jussi, SVEABS platschef berättar om arbetet för intresserade fastighetsägare. Till vänster i bilden ses Magnus Hillström, byggledare, Gästrike Vatten. (Personerna på bilden har givit sitt samtycke till publisering)
Nyheten skapad 2018-10-12 14:19:07
Senast ändrad 2019-01-21 10:41:28
Nyheter
2019-03-20
Otillräcklig vattenförsörjning skapar problem för orter i Uppsala län som vill växa. Tanken är att utnyttja befintliga vattenresurser oavsett kommungränser, för att säkra vattenleveranser och fördela kostnader. 
Läs mer
2019-03-18
Den internationella Världsvattendagen infaller 22 mars. Passa på att Kranmärka ditt företag/organisation!
Läs mer
2019-02-28
Grundvattennivåerna är låga i Gävle, Ockelbo och Östhammars kommuner.
Vi har fortsatt låga grundvattennivåer och uppmanar boende med kommunalt vatten att vara vattensmart! I Gävle, Ockelbo och Östhammar har vi övergått till ett så kallat "gult läge", vilket innebär att det finns risk för vattenbrist framöver.
Läs mer
2019-02-22
Gästrike Vatten har precis avslutat utbyggnaden av områdesledningar för kommunalt VA i Sälgsjön. I april kan fastighetsägarna i Sälgsjön börja koppla in kommunalt VA.
Läs mer