Vattenflaskor till Älvdalen

För att hjälpa brandmännen som arbetar med att få bränderna i Gävleborgs län under kontroll skickar vi 300 vattenflaskor med en leverans av förnödenheter till Älvdalen. Tänk även du på att det är viktigt att dricka extra mycket vatten när det är varmt. 

Vi vill också påminna om att det fortsatt råder restriktioner för användningen av dricksvattnet i områdena Totra, Berby, Norrsundet, Axmar by och Hamrånge.
Läs mer 

Generellt råder vi alla till använda dricksvattnet smart. Läs våra tips!
Läs mer 


 
Nyheter
2018-12-20
Vid den årliga träffen för handledare i nätverket Samverkan Utbildning-Arbetsliv i Gävle kommun lottas bland annat Årets bästa handledare. I år gick den ärorika titeln till Jesper Jansson, automationsingenjör på Gästrike Vatten.
Läs mer
2018-12-17
Ett nytt vattenverk för 90 000 personer ska byggas under kommande år! Den stora investeringen innebär så mycket mer än bara pumpar och rör. Kan vi genom samarbete också skapa mervärden genom att bidra till utvecklingen av en hållbar tillväxt i vår region?
Läs mer
2018-12-14
Kranmärkning är ett naturligt steg i WSP Gävles hållbarhetsarbete.
Läs mer
2018-12-13

Begränsad nederbörd under hösten medför risk för vattenförsörjningen till våra kunder.

Läs mer
2018-12-12
Vi vill informera våra kunder och andra fastighetsägare om att det förekommer att personer som utger sig för att komma från Gästrike Vatten men som inte är vår personal, tar kontakt och vill komma in i fastigheten.
Läs mer