Är du vår framtida medarbetare?

VA-branschen utvecklas och förnyas och Gästrike Vatten har behov av utbildade medarbetare både nu och på sikt. Vi har därför inlett ett samarbete med Folkuniversitetet.
Det finns ett stort framtida behov av ny, utbildad personal inom Gästrike Vatten och övriga VA-branschen. Vatten är vårt viktigaste livsmedel och vi är i expansivt skede.
Vi planerar för att bygga nya vatten- och avloppsreningsverk, vi bygger ut vår infrastruktur när våra kommuner växer och vi underhåller och förbättra våra befintliga anläggningar.

För att lyckas med detta behöver vi förstås också bli fler medarbetare!
Därför har vi starta ett samarbete om en ny utbildning tillsammans med Folkuniversitet i Gävle.

Utbilda dig till VA-projektör
Utbildningen betecknas VA-projektör och ger kompetens att jobba med projektering av anläggningsarbeten och projekt inom VA-sektorn. Den är en tvåårig YH-utbildning med studier på heltid och omfattar 400 YH-poäng.

Sista ansökningsdatum är den 3 augusti 2018 och studiestart är den 27 augusti 2018. Antal platser är begränsad till 20 stycken.
Mer information om hur du ansöker och om innehållet i utbildningen hittar du på Folkuniversitetets hemsida.
Nyheten skapad 2018-06-21 15:07:49
Senast ändrad 2019-01-21 10:48:36
Nyheter
2018-12-20
Vid den årliga träffen för handledare i nätverket Samverkan Utbildning-Arbetsliv i Gävle kommun lottas bland annat Årets bästa handledare. I år gick den ärorika titeln till Jesper Jansson, automationsingenjör på Gästrike Vatten.
Läs mer
2018-12-17
Ett nytt vattenverk för 90 000 personer ska byggas under kommande år! Den stora investeringen innebär så mycket mer än bara pumpar och rör. Kan vi genom samarbete också skapa mervärden genom att bidra till utvecklingen av en hållbar tillväxt i vår region?
Läs mer
2018-12-14
Kranmärkning är ett naturligt steg i WSP Gävles hållbarhetsarbete.
Läs mer
2018-12-13

Begränsad nederbörd under hösten medför risk för vattenförsörjningen till våra kunder.

Läs mer
2018-12-12
Vi vill informera våra kunder och andra fastighetsägare om att det förekommer att personer som utger sig för att komma från Gästrike Vatten men som inte är vår personal, tar kontakt och vill komma in i fastigheten.
Läs mer