Gästrike Vatten AB är ett VA-bolag med ansvar för vatten och avlopp i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi arbetar för att långsiktigt trygga en god dricksvattenförsörjning och miljöanpassad avloppshantering och vara en framstående aktör i framtidsfrågor. Vi är idag cirka 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och gott affärsmannaskap.

 

Vi söker en Processtekniker dricksvatten, placeringsort Hofors

- tillsvidareanställning heltid

 

Vi befinner oss i en spännande utveckling och söker fler medarbetare. Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar!
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka. På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord - trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som processtekniker för dricksvatten hos oss på Gästrike Vatten har du ett utvecklande arbete där du arbetar i många olika miljöer och med en spännande bredd på dina arbetsuppgifter. Du tar stort eget ansvar för dina dagliga arbetsuppgifter och arbetar tillsammans med din enhet för att förbättra verksamheten på kort och lång sikt.
Några huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Övervakning och styrning av våra anläggningar och processer.
  • Tillsyn, skötsel, underhåll, felsökning och förbättringar på vattenverken.
  • Kundärenden
  • Driftoptimering av våra processer.
  • Provtagning av vatten och driftanalyser.
  • Kvalitetsdokumentation t.ex. driftinstruktioner och driftjournaler.
Beredskap kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt eftergymnasiala studier på två år eller motsvarande erfarenhet som säkerställer relevant faktakunskap eller YH-utbildning mot VA alt process. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustrin, driftövervakning och underhållsarbete. Erfarenhet från reningsverk, vattenverk och kvalitetsarbete är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt god datorvana, främst av Office-paketet och erfarenhet från övervakningssystem. Tjänsten kräver B-körkort.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har driv och engagemang samt är en god lagspelare. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande av kunder och medarbetare. Du har intresse, vilja och förmåga att leverera resultat och du anstränger dig för att hitta lösningar. Vidare är du noggrann och kreativ samt tar initiativ till aktiviteter och uppnår resultat. Du trivs att arbeta självständigt likväl som i grupp där du kan utbyta kunskaper och erfarenheter med andra. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stort eget ansvar, omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas för dig som tycker om att förbättra både teknik, kvalitet och laganda.

Arbetsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas liksom individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Placeringsort Hofors. Gästrike Vatten strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan

Skicka ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk till nyttjobb@gastrikevatten.se
Ange ref: Processtekniker Vatten, Hofors i ansökan. Rekrytering kommer att ske löpande med sista ansökningsdag 2018-04-29.
Vi utgår från Gästrike Vattens jämställdhets- och mångfaldspolicy vid rekrytering.

För mer information kontakta

Johanna Harrysson (enhetschef dricksvatten), telefon 026-17 51 47, johanna.harrysson@gastrikevatten.se
Benny Söderlund (facklig representant Vision), telefon 026-17 51 02, benny.soderlund@gastrikevatten.se
Gertrud Edström (HR-strateg), telefon 026-17 51 07, gertrud.edstrom@gastrikevatten.se
 
Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


PDF: Processtekniker vatten, Hofors